lördag, augusti 18, 2007

Viktigt meddelande

21-årskris


Föräldrar, släkt, vänner; och alla andra med potential att förfasa sig:
så här ser jag ut nu.


15 kommentarer:

Oscar sa...

LOOKS VERY NICE! :D

Unknown sa...

men kexet, det var tjuuusigt!
snart är det dags för mitt öra. starta piercingklubb^^

Anonym sa...

Neej!!!
Jo, kanske...
Mor

Anonym sa...

Fejk, hoppas jag. Det känns för omoget och desperat tonårsaktigt att pierca sig som 21-åring!

Julia sa...

Det ser bra ut tycker jag:)

Gro sa...

anonym -> Inte lika omoget som att kommentera anonymt på folks bloggar ;-P

Hon där sa...

Snits! Man blev ju lite sugen själv, såhär i de sista skälvande dagarna innan det är dags att växa upp.

Anonym sa...

Utmärkt, nu när du visat vägen kan jag äntligen göra slag i saken och skaffa mig en fet piratring i örat. Funderar också på en blaffig diamond stud i den andra snibben. Men det är kanske för mycket...?
Far

Anonym sa...

Vad blir nästa "viktiga meddelande"? Mönstertatuering i svanken eller en liten dödskalle på bröstet?
En omogen(?) anonym kommentar.

nettan sa...

Det klär dig verkligen.
En av de 608..

Anonym sa...

Hm, jaja. Ytterligare ett argument för att folk inte vet sitt eget bästa:-D

Machmot sa...

Det är väl varken omoget att kommentera en blogg anonymt eller att skaffa piercing. Däremot att anklaga någon annans beslut för att vara omoget utan att uppge vem man är kan tyckas ganska omoget. Way to go Gro! Jag skulle inte göra samma sak men som 21-åring får du verkligen bestämma över din egen nos :)

Anonym sa...

Är det omoget att kommentera positivt eller det gäller det bara negativa kommentarer?

Jag bloggar jättemycket, alltid anonymt, skulle inte komma på tanken att ge ut mitt namn. Tycker det är lite grejen, man kan vara helt ärlig och slippa ta en massa känslomässig hänsyn.

Och kanske man får leken tåla, om den här fröken Gro har valt att lägga ut sin dagbok, sina meddelanden och foton till allmän betraktelse på webben så kanske hon får tåla en och annan ärlig kommentar....varför annars ha en blogg? Vänder bloggen sig bara till en smal krets vänner - satsa på ett intranät. Jag kommer garanterat inte att hacka!
Sally

Gro sa...

Listen up, folks! Att jag överhuvudtaget använde det förhatliga ordet 'omogen' var för att göra en pastisch på min anonyma kommentör. Naturligtvis FÅR man kommentera anonymt. (Det är trots allt jag som ställt in så att detta över huvud taget är möjligt på min blogg). Och man FÅR tycka vad man vill om min piercing. Men är det inte lustigt att det bara är de med negativa åsikter som inte vågar stå för sina kommentarer? Jag varken bloggar eller kommenterar anonymt, och det är klart att jag blir nyfiken och lite störd när folk postar småsnåla kommentarer som de aldrig skulle uttrycka om jag stod framför dem.

Martin sa...

21 år är väl ingen ålder? En annan traskar ju över strecket mellan att vara närmre 50 (som är hälften av 100! :S ) än till födseln. Det är väl i det här skedet (eller kanske över 50?) då man ska börja svamla små sofistikerade uttryck som "age is just a number" o. dyl. Jag hade nog min piercingkris kring 14-15 års ålder :-)