lördag, juni 18, 2011

en kortare presentation

Jag tänkte att en liten presentation av NYC-bloggens huvudkaraktärer kunde vara på sin plats. Det är alltså vi fem som delar en lägenhet på Bergen st, Brooklyn under fyra veckor:

Business Dave håller stilen och hipsterfanan högt. Går hellre vilse än syns med en karta i handen. Dalí-fan som kan spendera imponerande tidsrymder på museum och måste ha en kaffefix american size efter varje måltid.

Princess Helen of the Black Forest har erhållit tunga skills i nordamerikansk skejtarslang efter sitt hängande med locals i Kanada och är därför den som passar bäst in i vårt kolsvarta 'hood SoBro. Dessutom är hon den okrönta shoppingdrottningen.

Erik välkomnar den amerikanska fulkulturen med vidöppna armar. Finner med kirurgisk precision alla Starbucks 171 convenient locations på Manhattan. Vill se leksaksblockbusterfilmer i 3D och trivs på Times Square.

Här har Jonatan och vi andra ätit NYC:s godaste pizza, i Brooklyn. Jonatan går med flowet men ogillar snofsiga chokladsställen på Wall Street. Antas ständigt veta hur världen fungerar eftersom han är biolog.

Och till sist, yours truly. Har ett alter ego som pretentiös och självdistanslös debutförfattare med fransk brytning, men har ännu inte fått ordentlig användning av detsamma. Jublar över allt som är amerikanskt men måste på samma gång distansiera mig själv från detsamma. Gör mig som installation på Museum of Modern Art.

3 kommentarer:

Tove sa...

Moma!

Ska bli så kul att följa detta gängs äventyr! Snygga bilder

Sally sa...

snyggt med cheesy bakgrund!

Lotta o Gunnar sa...

Kul att veta vilka ni är. Vi följer med spänning er fortsatta vistelse i NY.
Lotta och Gunnar